Стартувала реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні

Реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) — 2018  триватиме до 19 березня. Вносити зміни в реєстраційні дані можна буде до 2 квітня.

Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру. Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Документи учасників ЗНО, які отримують у 2018 році атестат про повну загальну середню освіту, до регіонального центру надсилає заклад освіти, в якому вони навчаються. Випускники минулих років надсилають документи самостійно.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані учням, які складають ДПА у формі ЗНО до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб — на адресу, вказану під час реєстрації.

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті Українського центру буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На інформаційній сторінці буде розміщено інформація про обрані предмети для проходження тестування, а згодом — адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток «Моє ЗНО», який надає змогу учасникам тестування отримати інформацію про проведення ЗНО на власний мобільний пристрій.

Лисичанський методичний центр освіти