Олімпійські надії - 2017

Під такою назвою, вчора, 26 вересня, в дошкільному навчальному закладі (ДНЗ) № 6 «Чайка» в рамках проведення Тижня Дошкілля пройшли традиційні щорічні спортивні змагання серед вихованців дошкільних навчальних закладів південної частини міста. У заході взяли участь команди ДНЗ № 6 «Чайка», № 7 «Іскорка» та № 8 «Світлячок».

Зазначимо, що спортивні змагання відбулись у традиціях великого спорту: урочисте відкриття Олімпіади, парад учасників, винос Державного Прапору України, виконання Державного Гімну, запалення символічного Олімпійського вогню.

Це було справжнє свято спорту. Кожна команда презентувала свою форму, емблему та девіз. Учасники проявили прагнення до перемоги і з гідністю пройшли через усі випробування. Діти з захопленням змагалися у катанні на самокаті, стрибках у довжину, забиванні м’яча у ворота, метанні у вертикальну ціль.

Особливої поваги заслужили вболівальники, які завзято підтримували свої команди. Всі діти отримали заряд позитивних емоцій, бадьорості і настрою, якого їм вистачить до наступних змагань. 

За підсумками змагань місця розподілилися наступним чином:

І місце — команда дитячого садка «Чайка»;

ІІ місце — команда дитячого садка «Іскорка»;

ІІІ місце — команда дитячого садка «Світлячок».

Захід завершився урочистим нагородженням переможців та призерів. Кожна команда отримала грамоту і медаль.

Немає такої дитини, яка б не любила свята. Адже свято — це веселощі, радість і щастя. Проведення свят в дошкільних закладах невід’ємна складова життя дошкільнят, але особливо малюки полюбляють спортивні змагання. Головна їх мета — показати дітям, що заняття спортом — це шлях до здоров’я.

А здорова нація — це гідне майбутнє нашої країни.

Лисичанський методичний центр освіти

DSC_0034