Благодійний ярмарок до Великодня пройшов у Лисичанську

9-10 квітня цього року Лисичанский центр науково-технічної творчості учнівської молоді проводив черговий благодійний ярмарок. На ярмарку були представлені сувеніри до Світлого свята Великодня: декоративні яйця, м`які іграшки, листівки, прикраси, народні оберегові ляльки-мотанки, веселі курчатка з цукерками та багато чого іншого.

Активну участь у ярмарку прийняли багатопрофільний ліцей, школи № 13 та № 7. Школа № 7 не тільки надала на ярмарок чудові вироби в техніці канзаші, а й перехопила в нас естафету та організувала благодійний ярмарок у себе. Ми раді, що наші починання знаходять відгук у інших. Це свідчить про те, що в нашому місті багато небайдужих людей, що дуже втішає.

На ярмарку було зібрано 750 гривень! Поки що це найбільша сума, яку нам вдалось зібрати. Всі кошти мають конкретного адресата — трьох дітей — сиріт, які перебувають під опікою. Їм дуже потрібна наша допомога. Дякуємо всім, хто так чи інакше причетний до цієї справи!

Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді буде і надалі продовжувати цю благородну справу. Наступний ярмарок плануємо організувати на День захисту дітей. Запрошуємо всіх приєднуватись до нас!

Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді