У Лисичанську проводиться призов громадян на строкову військову службу

Згідно наказу військового комісара Лисичанського міського військового комісаріату від 23.02. 2015 року № 7 «Про призов громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2015 року» з 01 квітня 2015 року по 31 травня 2015 рокупроводиться призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань.

Явці на призовну дільницю м. Лисичанська для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1995 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни, які народилися у 1990-1994 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, у разі отримання повістки зобов’язані прибути на призовну дільницю до Лисичанського міського військового комісаріату за адресою: м. Лисичанськ вул. Мічуріна, 22, у встановлений час з відповідними документами.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу, і тимчасово перебувають на території м.м. Лисичанська, Новодружеська та Привілля, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у військовий комісаріат у разі виклику для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством .

Військовий комісар Лисичанського міського військового комісаріату підполковник о/п Р.Л.СІКА

Вложения:
Скачать этот файл (Prikaz_prizyv_7_23_02_2015.doc)Наказ від 23.02. 2015 року № 7 [Про призов громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2015 року]