У Лисичанську привітали військових з Днем Збройних Сил України (фото)

Сьогодні, 5 грудня, у Лисичанській міській раді відбулись урочисті збори та святковий концерт, присвячені Дню Збройних Сил України. Українські військові — це захисники та опора держави. Завдяки їх мужності та відвазі мешканці нашого міста мають можливість жити та працювати під мирним небом.

Привітали військових зі святом секретар міської ради Михайло Власов, тимчасово виконуючий обов’язки міського військового комісара Руслан Сіка, представники міської громадської організації ветеранів України ім. К.Є. Ворошилова та учнівська молодь міста.

Під час заходу Подяки від депутатського корпусу Лисичанської міської ради отримали бійці 6-ої аеромобільної десантної роти, мінометної батареї, прикордонного батальйону та 5-го батальйону 24-ої окремої механізованої бригади.

Секретар міської ради Михайло Власов привітав гостей зі святом та побажав щастя, здоров’я та наснаги на довгі роки. «Ви підтримали і захистили мешканців міста у трагічний для нашої країни час, вселили надію на відновлення Лисичанська та його повернення до плідного життя. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас, даруючи радість нових здобутків на благо рідного краю та в ім’я процвітання України» — підкреслив Михайло Львович.

Крім того, за активну участь у патріотичній та ветеранській роботі медалями «Діти Великої Вітчизняної війни» нагороджені ветерани Збройних Сил: Іван Васильович Галочкін, полковник у відставці, колишній начальник міського управління цивільної оборони і ліквідації надзвичайних ситуацій; Віктор Павлович Кучмар, підполковник у відставці, колишній начальник відділу міського військового комісаріату; Борис Олексійович Філіппов, майор у відставці, колишній викладач військової підготовки середньої школи. За активну участь в організації військово-патріотичної роботи серед школярів та молоді секретар міської ради Михайло Власов вручив медалі «70 років визволення України від фашистських загарбників» Миколі Петровичу Фісенко, голові міської організації ветеранів Збройних сил, колишньому заступнику міського військового комісара; Володимиру Віталійовичу Ільченку, підполковнику запасу, колишньому міському військовому комісару, Миколі Івановичу Лазареву, голові міської організації ветеранів прикордонних військ «Союз-кордон»; Олегу Валентиновичу Кострюкову, ветерану прикордонних військ, депутату міської ради.

Для всіх присутніх солісти та колективи палаців культури міста підготували вітальні музикальні номери.