Лисичанський міський відділ кримінально - виконавчої інспекції УДПтСУ в Луганський області виконує Закон України "Про амністію у 2014 році" від 08.04.2014 року

На сьогодні співробітники Лисичанського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції підготували та направили до Лисичанського міського суду матеріали для розгляду питання про застосування Закону України «Про амністію у 2014 році » відносно 84 осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

За результатами розгляду матеріалів про можливість застосування амністії, які направлені на розгляд до суду:

  • — 8 осіб самі відмовилися від застосування до них Закону України «Про амністію у 2014 році»;
  • — 25 осіб вже звільнено судом, з них 7 жінок та 2 неповнолітніх.

Під час проведення амністії співробітники Лисичанського відділу кримінально-виконавчої інспекції сумлінно ставляться до виконання службових обов’язків та неухильно дотримуються вимог нормативно-правових актів, які регламентують порядок оформлення матеріалів для застосування амністії та діючого законодавства. Підстави звільнення за Законом України «Про амністію» вивчалися до кожної особи індивідуально.

Сподіваємося, що своєю працею ми надали ще один шанс для становлення на шлях виправлення кожної людини, що мала проблеми з законом.

Старший інспектор Лисичанського МВ КВІ майор внутрішньої служби Лиховидова В.О.