Лисичанські моделісти стали переможцями обласних змагань "Ластівки Луганщини"

Для юних моделістів Луганщини 2014 рік розпочався з проведення обласних змагань з авіамодельного спорту (метальні моделі) «Ластівки Луганщини», які відбулися 5-6 квітня 2014 року у Первомайську.

Як повідомляє Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації, у цьому заході взяли участь 30 спортсменів з міст та районів області, які представили 53 авіамоделі.

Серед 11 команд перемогу отримала команда КЗ «ПНЗ Лисичанський центр науково-технічної творчості учнівської молоді» (керівник команди — Шевченко А.О.), ІІ та ІІІ місця відповідно посіли команди Сєвєродонецького ДЮК «Юність» (керівник команди — Кащеєв Є.П.) та КЗ «Алчевський центр НТТУМ» (керівник команди — Мірошниченко Р.О.).

Учасники команд показали високі результати у запусках авіамоделей. Вихованець авіамодельного гуртка Сєвєродонецького ДЮК «Юність» Єлізар Дацко з великою перевагою, у порівнянні з іншими спортсменами, одержав перемогу у класі метальних планерів. У класі моделей «Парашут» перемогу здобув Даніїл Молотов, вихованець КЗ «ПНЗ Лисичанський центр НТТУМ».

Змагання відбулися на належному організаційному рівні, залишивши в пам’яті учасників позитивне враження від заходу та озброївши їх новими знаннями і вміннями.

http://www.loga.gov.ua/