В Лисичанську розпочалась акція "Серце до серця"

4 квітня у Центрі позашкільної роботи школярів та молоді (ЦПРШМ) відбулась нарада координаторів загальноосвітніх шкіл міста у рамках акції «Серце до серця».

Під час наради обговорювались питання щодо організації та проведення ІХ Всеукраїнської благодійної акції «Серця до серця» допомоги дітям з вадами зору в Лисичанську, крім того, було затверджено план заходів, що пройдуть у школах та позашкільних закладах міста в рамках акції.

Акція 2014 року проходитиме з 4 квітня по 20 травня. У визначений термін в ЦПРШМ буде сформовано волонтерський штаб з числа координаторів акції та волонтерів шкільних дитячих організацій, що працюватимуть в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. Кожен матиме бедж-ідентифікатор, індивідуальний номер якого співпадатиме з номером опломбованої скриньки для збору коштів. Волонтери будуть видавати наклейки-сердечка тим, хто кидатиме гроші до скриньки. За зберігання скриньки будуть визначені відповідальні особи. В акції передбачена участь батьків та вчителів.

Акція буде супроводжуватися проведенням різноманітних благодійних заходів: концертів, аукціонів, розважальних програм, ярмарок, флешмобів тощо.

Зібрані кошти будуть передані до комісії штабу, перераховані та направлені на благодійний розрахунковий рахунок акції.

По закінченню акції найактивніші учасники будуть нагороджені грамотами та подяками Всеукраїнського благодійного фонду.

Слід зазначити, що подібні різноманітні заходи в рамках акції відбудуться не тільки у навчальних закладах міста, а й на підприємствах, організаціях та закладах різних форм власності.