Представники Луганської регіональної торгово-промислової палати запросили лисичанських винахідників до участі у регіональних конкурсах

Наприкінці грудня на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводився обласний конкурс науково-дослідницьких та раціоналізаторських розробок науково-технічного напрямку серед учнівської молоді.

У конкурсі, на якому були представлені різноманітні технічні розробки, прийняли участь учні шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів з міст Брянки, Лисичанська, Луганська, Первомайська, Ровеньок та Стаханова.

Юні винахідники з Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді свої розробки присвятили побутовим пристроям.

Вихованець гуртка «Юні раціоналізатори та винахідники» ЛЦНТТУМ Іван Кириллов (науковий керівник Осіпов І.В.) посів І місце, а вихованець гуртка «Радіоелектронне конструювання» ЛЦНТТУМ Дмитро Чехута (науковий керівник Голодняк С.Є.) зайняв ІІ місце.

Представники Луганської регіональної торгово-промислової палати, які уважно слухали юних винахідників, вручили переможцям конкурсу подарунки та запросили їх до участі у регіональних конкурсах винахідників.

За підсумками участі команди центру в даному конкурсі, колектив Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді за розвиток науково-технічних здібностей вихованців, здатності до пошукової діяльності, підготовку переможців обласного конкурсу науково-дослідницьких та раціоналізаторських розробок науково-технічного напрямку серед учнівської молоді був нагороджений грамотою і подарунком Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації.

Вітаємо переможців обласного конкурсу та їх керівників із заслуженою перемогою!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості