Гордість твоя, Лисичанськ

Під такою назвою 18 грудня у приміщенні Лисичанського міського краєзнавчого музею до 75-річчя заснування звання Героя Соціалістичної Праці відбулася зустріч з Героями Соціалістичної Праці Анатолієм Костянтиновичем Новіковим та Катериною Миколаївною Роєвою.

В заході прийняли участь секретар міської ради Михайло Власов, Герої Соціалістичної Праці, учні старших класів ОШ № 8 та мешканці міста.

На початку зустрічі Михайло Власов підкреслив значення внеску Героїв Соціалістичної Праці у розвиток міста, області та країни в цілому та привітав присутніх з урочистою подією. Крім того, секретар міської ради нагородив Анатолія Костянтиновича та Катерину Миколаївну почесною медаллю «75 років Стаханівському руху».

Учасники заходу з хвилюванням згадували минулі часи, підйом народного господарства у післявоєнні часи, виконання планів п’ятирічок та натхнену самовіддану працю трудових колективів та окремих особистостей на благо країни. Подарунком для гостей зустрічі стали музичні номери, підготовлені учнями та викладачами дитячої музичної школи № 2.