Підведені підсумки конкурсу новорічних прикрас "Зимові фантазії"

Відповідно до плану роботи Луганського обласного центру науково — технічної творчості учнівської молоді, відділу освіти Лисичанської міської ради, ЛЦНТТУМ для учнівської молоді міста, з метою відродження національних традицій у виготовленні художніх робіт, новорічних прикрас, виховання естетичного смаку та розвитку художньо — творчих здібностей дітей та підлітків у листопаді — грудні 2013 року була проведена міська виставка — конкурс новорічних прикрас «Зимові фантазії» у рамках акції «Єднання дитячих сердець».

У конкурсі прийняли участь усі загальноосвітні школи міста, багатопрофільний ліцей, гурток «М’яка іграшка» ЦПРШМ, гурток «Конструювання та дизайн одягу» ЦПРШМ, гурток «Макраме» ЦПРШМ, гурток «Оригаміка» ЦПРШМ, гурток «Декоративне малювання» ЦПРШМ, гурток «Художня композиція» ЦПРШМ та декоративні гуртки ЛЦНТТУМ. На конкурс були представленні понад 80 робіт: ялинкові прикраси, новорічні іграшки, карнавальні маски, новорічні панно, різноманітні ялинки, новорічні м’які іграшки, тощо. Переможцями конкурсу визнані:

І місце : Ішутіна Валерія з роботою «Чарівна Ялинка» (ЗОШ І — ІІІ ст. № 30);

Асєєва Ганна «Чарівний Пегас» (ЗОШ І — ІІІ ст. № 8);

Михайлова Сніжана з роботою «Карнавальна маска» (ЗОШ І—ІІІст. № 6);

ІІ місце: Ісаєнко Олександра з роботою «Сніговик — чарівник» (ЗОШ І — ІІІ ст. № 27);

Єлфімова Юлія з роботою «Чарівна конячка» (ЦПРШМ, гурток «Оригаміка»);

Пономарьова Аліна з роботою «Новорічна Красуня» (ЦПРШМ гурток «Конструювання та дизайн одягу»).

ІІІ місце: Фролова Тетяна з роботою «Святий вечір» (ЗОШ І — ІІ ст. № 29);

Мішук Аліна з роботою «Святкова ялинка» (ЗОШ І — ІІст. № 18);

Тарасенко Софія з роботою «Яскрава ялинка» (ЗОШ — ІІІ ст. № 27 ).

Усі роботи відповідали умовам конкурсу і були виконані на належному рівні.

До участі у обласному конкурсі новорічних прикрас «Зимові фантазії» були направленні 30 робіт.

За високий рівень художньої майстерності були відмічені учні: Широков Олександр з роботою «Новорічний танок» (ЗОШ І — ІІІ ст. № 13), Бушин Олександр з роботою «Різдвяний вінок» (ЗОШ І — ІІІ ст.№ 26), Белянський Владислав з роботою «А у нас вже Новий рік» (ЦПРШМ, гурток «Декоративне малювання» ), Лопухін Станіслав з роботою «Новорічний сувенір» (ЗОШ І — ІІІ ст. № 8), Васильєва Анастасія, Васильєва Ельвіра з роботою «Назустріч Новому року» (ЦПРШМ гурток «М’яка іграшка») ці роботи також відправленні до участі в обласній виставці — конкурсі новорічних прикрас "Зимові фантазії.

Вітаємо переможців!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості