Підведені підсумки міського конкурсу «Чудовий світ орігамі»

З метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, формування художньо-естетичного смаку, стимулювання інтелектуального розвитку, відповідно до плану роботи Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, відділу освіти Лисичанської міської ради, Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді з 1 по 13 вересня на базі Лисичанського центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводився міський етап обласного конкурсу «Чудовий світ орігамі».

В міському етапі конкурсу прийняли участь усі загальноосвітні школи міста, ЦПРШМ, які надали 43 роботи.

На конкурс були представлені образи тварин, птахів, кусудами, ляльки, технічні моделі транспорту, квіткові та тематичні композиції. Роботи виконані у класичних та сучасних техніках орігамі: модульній, кірікомі-орігамі, кірігамі, «3-Д» орігамі та гофрування.

Члени журі відзначили, що виставкові роботи вирізняються яскравістю, професіоналізмом, новими підходами та рішеннями. Експозиції виставки демонструють неабиякий талант дітей, уміння правильно підбирати кольорову гаму й створювати неповторні композиції.

Мистецтво створення об’ємних виробів з паперу — це не тільки захоплююче дозвілля, воно розвиває ще й просторову уяву, конструкторські здібності, привчає до точності й акуратності в роботі.

Найбільше складних, цікавих, яскравих робіт представили учні шкіл №№:2, 3, 8, 9, 13, 18, 26, 27, 32, УВК «Гарант» .

Журі конкурсу визначило переможців: інформація за наступним посиланням http://lcnttum.ucoz.ua/news/pidvedeni_pidsumki_miskogo_konkursu_chudovij_svit_origami/2013-09-20-121

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості