Черговий рейд мобільної групи з ліквідації та недопущення місць несанкціонованої торгівлі пройшов у м. Лисичанську

Вчора, 20 серпня, спеціалісти управління економіки Лисичанської міської ради спільно з представником Лисичанського МВ ГУМВС України у Луганській області провели черговий рейд мобільної групи з ліквідації та недопущення місць несанкціонованої торгівлі на території м. Лисичанська.

Під час рейду члени мобільної групи провели роз’яснювальну роботу з продавцями стихійних ринків щодо порядку здійснення виносної торгівлі та можливостей її провадження на спеціально відведених та облаштованих для торгівлі місцях. Окрім того, членами групи було складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення на осіб, які систематично здійснюють торгівлю у невстановлених місцях.

Нагадуємо, що з метою недопущення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із вживанням продуктів харчування невідомого походження та негарантованої якості, розпорядженням міського голови від 10.01.2013 р. № 9 створено мобільну групу для проведення заходів з ліквідації та недопущення місць несанкціонованої торгівлі на території м. Лисичанська.

Начальник управління економіки Олег Лєснов