Оздоровлення дітей в ДЗО ДП «Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води»

З метою забезпечення оздоровлення дітей у 2013 році здійснена закупівля дитячих путівок в ДЗО ДП "Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води» санаторного типу за повну вартість.

Відповідно до затвердженого графіку заїздів оздоровлення дітей застрахованих осіб буде здійснюватися в вересні-грудні 2013 року в 5 змін по 15 дітей, а саме:

  • 1 зміна — з 05.09.2013 р.;
  • 2 зміна — з 28.09.2013 р.;
  • 3 зміна — з 09.11.2013 р.;
  • 4 зміна — з 02.12.2013 р.;
  • 5 зміна — з 25.12.2013 р.

Оздоровлення розраховано на 21 день. Відповідно до умов договору оздоровницею буде організоване п?ятиразове харчування дітей, проживання в обладнаних житлових кімнатах по 2-3 дитини, надаватися послуги організації навчання та дозвілля дітей (навчальний процес, конкурси, вікторини, змагання, робота спортивних секцій, 3 екскурсії), оздоровлення дітей: лікувальна фізкультура, теренкур, внутрішнє приймання природної мінеральної води, фітотерапія, інгаляції, спелеотерапія, аромотерапія, фізіотерапевтичні процедури та плавання в басейні з мінеральною водою. Діти з м. Луганська до оздоровниці та в зворотньому напрямку будуть доставлятися потягом в спеціалізованих вагонах.

Просимо звернути увагу страхувальників щодо правил та вимог для дітей, які будуть оздоровлюватися в ДЗО ДП "Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води», а саме: наявність медичної довідки (ф.079-о), відомості про відсутність контакту з інфекційними хворими (епідеміологічне оточення), відомості про щеплення. Діти повинні мати: копію свідоцтва про народження, спортивний одяг та взуття, купальний костюм, гумові тапочки та шапочку для басейну.

При бажанні оздоровити дитину застраховані особи (батько, мати, усиновлювач, опікун або піклувальник) подає заяву щодо оздоровлення дитини та копію свідоцтва про народження, а також копії документів (за необхідністью) про усиновлення, встановлення опіки та піклування до комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації.

Путівки до дитячих закладів оздоровлення, які придбані за рахунок коштів Фонду за повну вартість, видаються застрахованій особі (за основним місцем роботи) з частковою оплатою у розмірі 10 відсотків її вартості.

При цьому звертаємо увагу, що застрахованій особі протягом календарного року за рахунок коштів Фонду може бути виділено на одну дитину лише одну путівку до дитячого закладу оздоровлення.

У разі виникнення питань щодо дитячого оздоровлення просимо звертатися до Лисичанської міської ВД ЛОВ ФСС з ТВП за адресою: м. Лисичанськ, пр. Леніна, 127 або за телефоном: 41281.

Директор Лисичанської міської ВД ЛОВ ФСС з ТВП В. В. Масуліс