Ліцей відзначено за вагомий внесок у справу розбудови України і високий професіоналізм у сфері освіти та виховання!

Міжнародна Академія рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» відзначає заслуги відомих особистостей та колективів, провідних підприємств, установ, організацій країни та світу.

Засновниками виступають Національна Академія наук і Кабінет міністрів України. До складу президії Рейтингу входять керівники Національних та Королівських академій наук 29 країн світу (Великобританії, Італії, Китаю, України тощо), очолює який президент НАН України Борис Патон.

Головне завдання Рейтингу — пропаганда видатних досягнень. Обранці Рейтингу — це люди і колективи, які заслуговують високої шани та відзнак за свої досягнення у різноманітних сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, захисті навколишнього середовища, освіті.

1 липня 2013 року до Національної Академії Наук України для нагородження було запрошено директора багатопрофільного ліцею Бутенко Н.В. На урочистій церемонії, яка проходила у великій Конференц-залі НАН України, Лисичанський багатопрофільний ліцей був відзначений як навчальний заклад нового типу, який здійснює якісну і результативну інноваційно-експериментальну роботу, і нагороджений Дипломом Міжнародної Академії рейтингових технологій і соціології та медаллю «Трудова слава» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та виховання».

За матеріалами сайту Лисичанського методичного центру освіти