Лисичанська спеціалізована школа № 27 – лауреат Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота фортуна”

27 березня 2013 року в м. Києві проходила церемонія нагородження МАРТІС «Золота Фортуна» — міжнародної наукової організації, яка в своїй Президії об’єднала перших осіб національних та королівських Академій наук 29 країн світу.

Головною метою Міжнародного Академічного Рейтингу «Золота Фортуна» є пропаганда видатних досягнень науково-технічного прогресу, державних діячів, політиків, учених, освітян, а також установ, організацій, провідних підприємств усіх галузей промисловості країн-учасниць Рейтингу.

Міжнародний Академічний Рейтинг «Золота Фортуна» існує 20 років. У різний час співзасновниками Рейтингу виступали академічні структури Великобританії, Італії, Китаю, України. «Золота Фортуна» — об’єктивна оцінка праці визначних особистостей і трудових колективів, Рейтинг називає тих, хто творить завтрашній день України.

Освітян Луганської області, за запрошенням оргкомітету рейтингу, представляв педагогічний колектив КЗ «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 27» (директор Худоба Т.В.) в номінації: «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та виховання» та отримав диплом якості за підписами членів Секретаріату Президії Рейтингу. Президію очолює академік Б. Є. Патон, Президент Національної академії наук України.

Під час церемонії нагородження, яка проходила у Великому Конференц-залі Національної Академії наук України школу було відзначено як навчальний заклад, який створює відкритий інноваційний освітній простір, веде науково-дослідницьку роботу.

Нагороди МАРТІС «Золота Фортуна» встановлені для стимулювання та відзначення трудової і творчої діяльності громадян, політиків, державних діячів, вищих посадових осіб Церкви, які досягли плідних здобутків на користь суспільству в економіці, науці, мистецтві, політиці та суспільному житті.

За матеріалами сайту Лисичанського методичного центру освіти