Колектив «Веселка» серед переможців Міжнародного фестивалю танцю «Megapolis» (фото)

31 березня в м. Харків відбувся Міжнародний фестиваль танцю «Megapolis». В фестивалі приймали участь хореографічні колективи Молдови, Білорусі, Полтави, Івано-Франківську, Донецьку, Одеси, Сімферополю всього 57 колективів та більш ніж 3 500 тисячі учасників.

Наше місто на фестивалі достойно представив хореографічний колектив «Веселка» Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 (кер. Юлія Перепелиця). За результатами фестивалю хореографічний колектив «Веселка» за танець «Русский перепляс» (в номінації народний танець від 13 років), «На Ивана на купала» (в номінації вільна танцювальна категорія від 13 років) та «Веселый вечерок» (в номінації стилізований народний танець до 12 років) отримав бронзові нагороди фестивалю (ІІІ місце). За танець «Стильные штучки» (в номінації вільна танцювальна категорія до 12 років) колектив був нагороджений срібною нагородою фестивалю (ІІ місце). Всі учасники колективу нагороджені дипломами та пам’ятними сувенірами.

У якості спеціального гостя и члена журі Міжнародного фестивалю «Megapolis» було запрошено Івана Дроздова — хореографа і постановника, фіналісту телевізійного проекту «Танцюють ВСІ», який провів майстер-клас з хіп-хопу.

Відділ культури Лисичанської міської ради