Підведені підсумки конкурсу «Космос. Людина. Духовність»

Згідно з планом роботи управління освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації у березні — травні 2012 року проведено обласний конкурс «Космос. Людина. Духовність».

У конкурсі взяли участь учні шкіл та вихованці позашкільних закладів міст Алчевська, Кіровська, Краснодона, Лисичанська, Ровеньок, Антрацитівського, Краснодонського, Кремінського, Новоайдарського, Новопсковського, Сватівського, Слов’яносербського та Станично-Луганського районів. На обласний етап було надано 78 робіт.

Учнівська молодь Лисичанська вкотре продемонструвала свої знання та високий рівень підготовки і зайняли низку призових місць:

І місце зайняв Петренко Антон, учень 10 класу Лисичанського багатопрофільного ліцею, вихованець судномодельного гуртка з роботою «Космічна тематика та її еволюція в світовій літературі» (керівник Лязгін О.П.).

ІІ місце у Іванько Артема, учня 8 класу Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 13, вихованця гуртка «Світ комп’ютерів» з роботою «Рицар часу» (керівник Маслова Т.І.).

ІІІ місце у Глібова Арнольда, учня 9 класу Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 27, вихованця гуртка «Художня обробка деревини» ЛЦНТТУМ, з роботою «Ісаак Ньютон — засновник сучасної науки» (керівник Рясний Д.В.);

— Васильєвої Поліни, учениці 10 класу Лисичанського багатопрофільного ліцею, вихованки гуртка «Українські ремесла» ЛЦНТТУМ з роботою «Код да Вінчі» (керівник Лисицька Л.І.);

Білоконської Ксенії, учениці 9 класу Лисичанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 26, з роботою «Космічна тематика у живописі та літературі» (вчитель Скворцова С.О.).

Вітаємо переможців та призерів конкурсу!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості