Підведені підсумки міського конкурсу з технічної творчості «Світ моделей»

З метою підтримки та розвитку науково-технічної творчості, винахідництва і раціоналізаторства серед учнівської молоді, стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку особистості, задоволення її потреб у творчій реалізації, в Лисичанському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді 20 лютого 2012 року проводився міський конкурс з технічної творчості «Світ моделей».

В конкурсі прийняли участь 14 загальноосвітніх шкіл міста та гуртки спортивно-технічного та науково-технічного напрямків ЛЦНТТУМ. На конкурс були представлені моделі планерів, вітрильників, машин та механізмів, ТЕСТер — АС (прилад контролю знань) — ЗОШ № 6 та різноманітні кораблі.

Журі конкурсу розподілило призові місця:

  • 1-е місце — ЗОШ №№ 6, 14;
  • 2-е місце — ЗОШ №№ 2, 8;
  • 3-є місце — ЗОШ №№ 4, 29, 32.

За оригінальну конструкцію моделі були відмічені команди ЗОШ № 9 та 26.

За творчий підхід та високу майстерність відзначені грамотами гуртки ЛЦНТТУМ, які представляли свої моделі поза конкурсом.

Призери конкурсу були нагороджені грамотами відділу освіти Лисичанської міської ради, подарунками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради та Лисичанської міської організації Партії регіонів.

Моделі, які посіли призові міста та були відзначені членами журі, будуть представлені на обласній виставці технічної творчості «Наш пошук і творчість — тобі, Україно! »

Вітаємо переможців та призерів конкурсу!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості