До уваги громадськості!

Нацдержслужба України та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Спілка молодих державних службовців України» проводить загальнонаціональне опитування громадської думки серед громадськості, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування України, призначене вивчити загальне ставлення населення до питань корупції, виявити поширеність цього явища загалом та у сфері державного управління зокрема.

Якщо Ви маєте бажання прийняти учать у опитуванні, то можете заповнити анкету та надіслати її в електронному вигляді на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. у термін до 23 січня поточного року.

Звертаємо увагу, що при заповненні анкет особи, що не є державними службовцями або посадовими особами місцевого самоврядування, заповнюють лише графи у стовпчиках «Громадськість України». Особи, які є державними службовцями або посадовими особами місцевого самоврядування, заповнюють виключно графи у стовпчиках «Державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування України».

Дякуємо за активну громадянську позицію!