Вітаємо переможців міського конкурсу «Учитель року — 2012»

27 грудня 2011 року у методичному центрі було проведено заключний етап І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2012».

У конкурсі взяли участь вчителі української мови та літератури Мовчан Марина Володимирівна (ЗОШ № 7), Керносенко Наталія Вікторівна (КЗЛСШ № 8), Білоконь Анжеліка Миколаївна (ЗОШ № 12), Гроза Світлана Миколаївна (ЗОШ № 25), Ганіна Олена Вікторівна (ЗОШ № 30), вчитель англійської мови Лисенко Юлія Геннадіївна (ЗОШ № 9), вчитель фізичної культури Богачов Андрій Михайлович (ЗОШ № 28).

Міський конкурс проходив у три етапи. На першому етапі конкурсу (15 грудня 2011 року) журі за кожною номінацією розглядало та оцінювало матеріали претендентів відповідно до переліку та проводило фаховий іспит.

На другому етапі конкурсу (22 грудня 2011року) конкурсанти проводили урок у незнайомому класі та виконували його самоаналіз.

На третьому етапі (27.12.2011 року) учасники конкурсу презентували власний педагогічний досвід та проводили майстер-клас «Я роблю це так», на якому практично демонстрували інноваційні форми та методи роботи.

Переможцями І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2012» стали

  • І місце — Мовчан Марина Володимирівна, вчитель української мови і літератури ЗОШ № 7;
  • ІІ місце — Білоконь Анжеліка Миколаївна, вчитель української мови і літератури ЗОШ № 12;
  • ІІІ місце — Лисенко Юлія Геннадіївна, вчитель англійської мови ЗОШ № 9.

Журі міського конкурсу рекомендувало матеріали з досвіду роботи Мовчан Марини Володимирівни, вчителя української мови і літератури ЗОШ № 7 до участі в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2011» у номінації «Українська мова та література».

Всім учасникам конкурсу бажаємо творчості та нових педагогічних здобутків!

Лисичанський методичний центр