Підсумки обласної виставки–конкурсу дитячого малюнку «Страхування очима дітей»

Згідно з планом роботи управління освіти і науки Луганської облдержадміністрації, з метою посилення творчого фактору у вихованні та формуванні свідомого ставлення до страхування у дітей та молоді шкільного віку, а також сприяння підвищенню рівня довіри між страховиками та майбутніми страхувальниками публічного акціонерного товариства «Страхова компанія «Оранта-Лугань» угрудні 2011 року на базі Луганського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді була проведена обласна виставка-конкурс дитячого малюнку«Страхування очима дітей».
У виставці-конкурсі взяли участь учні шкіл та позашкільних закладів з 14 міст та 11 районів Луганської області, які представили 264 художні роботи з живопису та графіки.
Журі відмітило, що більшість робіт відображають дитячі ставлення до різних видів страхування у житті і суспільстві. Не зважаючи на різний рівень майстерності, художньо-творчих здібностей дітей, більшість робіт виконана на високому художньому рівні.
За результатами конкурсу перемогу здобула Москаленко Діана, учениця КЗ «Лисичанська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 27», з робою «Страхування — надійний вклад у ваш спокій».

Вітаємо з перемогою!

За матеріалами сайту Лисичанського центру науково-технічної творчості  http://lcnttum.ucoz.ua