В закладах освіти Лисичанської громади закінчився 2023-2024 навчальний рік

В останній день травня для 6 тисяч 218 учнів з 24 закладів загальної середньої освіти Лисичанської міської територіальної громади пролунав останній дзвоник, що сповістив про закінчення 2023-2024 навчального року.

В Україні вже понад два роки триває повномасштабна війна, а рідна Луганщина знаходиться в тимчасовій окупації. Однак, діти продовжували дистанційно отримувати знання разом зі своїми педагогами, які мотивували їх до навчання, підтримуючи й вселяючи впевненість у власні сили.

Цього навчального року свідоцтво про здобуття базової середньої освіти отримають 687 учнів 9-х класів, 54 з яких – свідоцтво з відзнакою. А свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти 369 одинадцятикласників, з яких 27 випускників отримають золоті медалі та 14 – срібних.

Також, влітку продовжуватимуть працювати у дистанційному режимі й заклади дошкільної освіти громади. Усього функціонуватимуть 10 груп для дітей раннього та дошкільного віку в п'яти закладах громади.

Останній дзвоник сповіщає – настали канікули! Час, сповнений яскравих вражень, захоплень, розваг та здійснених мрій.

Бажаємо усім дітям та педагогам гарного відпочинку, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Дякуємо Збройним Силам України що захищають, даючи можливість навчатися й відпочивати!

Разом до Перемоги!