ЦНАП у м. Лисичанську спільно з ТЦК та СП Сєвєродонецького району запровадили адмінсервіс "Я -Ветеран"

Сервіс «Я - Ветеран» направлений на покращення процесів реінтеграції ветеранів та їх сімей у цивільне життя та передбачає надання адміністративних послуг та всебічного інформаційного супроводу, консультаційної допомоги щодо можливостей та отримання інших послуг у різних сферах життєдіяльності (перелік послуг за посиланням - http://surl.li/rcsdg).

«Зараз на часі дуже актуальним є запровадження сервісу «Я-Ветеран», тому що категорія заявників збільшується. Вони потребують різносторонньої й по можливості оперативної допомоги. Ми, як релокований ЦНАП, знаючи цю проблему вирішили запровадити цей сервіс і на базі нашого ЦНАПу. Він передбачає звернення ветерана до адміністратора ЦНАП, якщо послугу можна надати відразу, послуга отримується», - розповіла начальниця управління адміністративних послуг Лисичанська Олена ЛИТВИНЮК.

Цільовою групою сервісу є ветерани війни, Захисники і Захисниці України, особи, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей ветеранів війни, загиблих (померлих) ветеранів війни, загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України тощо.

«ЦНАП у м.Лисичанськ надає 17 адміністративних послуг, 9 з яких у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, суб’єктом надання яких є Міністерство у справах ветеранів України», - зазначила начальниця управління адміністративних послуг Лисичанська Олена ЛИТВИНЮК.

Для отримання інформаційного супроводу можна звертатись до CALL-центру ЦНАП у м. Лисичанську за телефонами: 0956558606 та 0996558610.

Більше дивіться в репортажі Лисичанської міської ВА — https://youtu.be/Yeudi_Oi0Mo

Для зручності та ефективності користування адміністративним сервісом «Я–Ветеран» організована робота віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАП у м. Лисичанську на базі Центру медичної реабілітації, який розпочав свою діяльність 1 березня 2024 року за адресою: м. Дніпро, вул. Братів Горобців (Д.Кедріна), 46.