Лисичанською МВА розпочала проведення серії занять із соціально-емоційного навчання

Ми раді повідомити, що ГО International Rescue Committee (IRC) спільно з Лисичанською МВА розпочала проведення серії занять із соціально-емоційного навчання!

Заняття для дітей віком від 6 до 11 років сприяють розвитку дрібної моторики та креативного мислення, навчають правильної комунікації з однолітками під час роботи.

Заняття проводяться в спокійній атмосфері, в ігровій формі із залученням кваліфікованих спеціалістів. Серія занять включає майстер-класи та креативні активності. Ми прагнемо, щоб діти отримували задоволення від кожного заняття, а також розвивали важливі навички.

Для підліткової аудиторії віком від 12 до 17 років підготовлено ряд тем: безпека та підтримка, як бути здоровими, що робить тебе хлопцем/дівчиною, розуміння та керування емоціями, боротьба зі стресом, дружба, здорові стосунки, спілкування та вирішення конфліктів, статеве дозрівання, сексуальна освіта.

Серія занять із соціально-емоційного навчання допоможе дітям та підліткам зростати сильними та впевненими в собі особистостями!