Світовий тренд — відповідальне татівство

Сьогодні, 25 листопада, у BIBLIO HUB Лисичанської центральної бібліотеці розпочалася трендова унікальна фотовиставка «Оперативна обстановка — сімейна», яка триватиме до 6 грудня включно.

На виставку завітали заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін та заступник начальника відділу поліції № 3 Сєвєродонецького РУП ГУНП в Луганській області Олексій Алексєєв.

«Я впевнений, що в Україні відповідальних татусів має ставати більше! І тати-поліцейські можуть показати нам приклад. Коли тати залучаються до процесу виховання дітей активно, на рівні з мамами, це дуже позитивно впливає на дітей», — зазначив Олег Вікторович.

Адже за даними досліджень: 81% чоловіків в Україні вважають, що не можуть приділяти своїм дітям більше уваги, бо багато працюють, 18% відповіли, що піклування про дітей — обов’язок жінки, 5% вважають, що не вміють цього робити, а 3% — що дитина ще занадто мала для спільного дозвілля.

В Україну наразі зайшов світовий тренд щодо відповідального татівства. Ця соціальна кампанія має важливе значення для візуалізації відповідального татівства на прикладі поліцейських Луганщини, які незважаючи на певну службову зайнятість, активно беруть участь у процесах виховання дітей та якісно проводять з ними час.

Зазначимо, що виставку підготовлено на замовлення ГУНП в Луганській області та Фонду ООН у галузі народонаселення.

Запрошуємо татусів разом з дітьми відвідати виставку.