Директорів приватної агрофірми «Верхньокам’янська», ТОВ «Стан» та ПП «Агрофірма «Колос 2016» нагороджено Подяками

Сьогодні, 18 листопада, напередодні Дня працівників сільського господарства, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка вручив Подяки директорам приватної агрофірми «Верхньокам’янська» Івану Булці, ТОВ «Стан» Сергію Гончаренку та ПП «Агрофірма «Колос 2016» Сергію Садовському.

День працівників сільського господарства України — це свято дбайливих господарів, гідних та сильних людей, для яких важка, часом невдячна, але вкрай важлива селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу, — зазначив Олександр Сергійович, вітаючи представників сільськогосподарської галузі.

Також очільник громади подякував всім працівникам сільського господарства за сумлінну наполегливу працю, вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства у регіоні, значні досягнення у справі виробництва сільгосппродукції та пообіцяв усіляку підтримку з боку органу влади.

Нехай під мирним небом родять ниви, а у родинах панує злагода та добробут. Зі святом!, — наголосив керівник Лисичанської міської ВЦА.