У Лисичанську розглянули розміщення пересувних та стаціонарної тимчасових споруд

Вчора, 28 жовтня, в Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації відбулося засідання комісії з розгляду питань розміщення стаціонарних та пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Лисичанської міської територіальної громади. Засідання пройшло під головуванням першого заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Станіслава Мосейка.

Під час засідання члени комісії розглянули заяви п’яти фізичних осіб-підприємців щодо погодження розміщення пересувних та стаціонарної тимчасових споруд на території міста Лисичанськ.

За результатами розгляду наданих документів, комісія вирішила відкласти розгляду заяв трьох підприємців, у зв’язку з необхідністю виїзду на місце розташування пропонованих тимчасових споруд.

За однією заявою погоджено місце розташування тимчасової споруди. Ще одна заява залишилась без задоволення з огляду на невідповідність існуючій містобудівній документації.

Окрім того, на засіданні комісії були розглянуті нагальні питання розміщення тимчасових споруд на території Лисичанської міської територіальної громади.

Управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА