Олександр Заїка привітав освітян громади з професійним святом

 Сьогодні, 1 жовтня, напередодні професійного свята, освітян Лисичанської територіальної громади привітав керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка та побажав у першу чергу – здоров’я і натхнення, вдячних і розумних учнів, сімейного щастя і добробуту, оптимізму і нових професійних досягнень!

«У ваших руках – майбутнє громади і всієї країни. Саме від ваших знань, постійного прагнення до саморозвитку, любові до професії залежить, яке покоління прийде на зміну нашому: хто буде будувати, лікувати, розвивати економіку регіону. Завдяки вам підростає нове, чудове покоління активної, творчої, амбітної молоді. Пишаюся вашими успіхами та успіхами ваших учнів», – підкреслив очільник громади.

 

 За значний внесок у розвиток освітньої сфери регіону, сумлінне виконання службових обов’язків, плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм Почесною грамотою та Листом подяки Луганської облдержадміністрації відзначені заступники директора Лисичанської спеціалізованої школи №8 Ольга Касатова та Вікторія Науменко.

Також Олександр Сергійович вручив Почесну грамоту Лисичанської міської ВЦА заступнику начальника управління освіти Світлані Нєстєровій.

За плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери освіти, особисті досягнення у роботі з формування і реалізації освітньої політики Подяками Лисичанської міської ВЦА відзначено найкращих працівників закладів дошкільної та загальносередньої освіти (розпорядження керівника Лисичанської міської ВЦА від 28.09.2021 № 1100).

 До привітань приєдналась начальник управління освіти Тетяна Худоба, яка зазначила, що завдяки самовідданій праці освітян громади школярі успішно беруть участь в освітніх форумах, завойовують призові місця на олімпіадах і конкурсах, займають лідируючі позиції в ЗНО, чим створюють імідж громади.

Також Тетяна Валеріївна вручила Почесну грамоту Департаменту освіти та науки Луганської облдержадміністрації вчителю початкових класів Лисичанської загальноосвітньої школи № 18 Людмилі Петрук та Грамоти управління освіти Лисичанської міської ВЦА працівникам закладів дошкільної та загальносередньої освіти.

Квіти, нагороди, душевні вітання, концертні номери учасників художньої самодіяльності Палаців культури громади – все це створювало святковий настрій та прикрашало цей жовтневий день посмішками та теплими емоціями.

Зазначимо, що сьогодні в закладах освіти громади проходить святкова акція, під час якої учні та вчителі вітають з професійним святом ветеранів педагогічної праці.

Фото у фотогалереї (48 шт.)