У Лисичанську вітали 38-й зенітний ракетний полк імені генерал-хорунжого Юрія Тютюнника з нагоди 5-ї річниці

Сьогодні, 10 вересня, у Лисичанському міському Палаці культури відбувся урочистий захід з нагоди 5-ї річниці з дня утворення 38-го зенітного ракетного полку імені генерал-хорунжого Юрія Тютюнника Сухопутних військ Збройних Сил України.

Привітати військовослужбовців завітав й заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі — ВЦА) Олег Калінін.

Від імені Лисичанської міської ВЦА, її керівника Олександра Заїки та від себе особисто Олег Вікторович подякував військовослужбовцям за щоденну службу та за те, що у важкі часи випробувань вони стали надійною опорою та захистом держави.

«П’ять років — невеликий період, але за цей час ви успішно виконали десятки бойових завдань в зоні проведення ООС. Ваш підрозділ є вкрай важливим для української армії. Саме завдяки вашій наполегливості, точності і мужності ми відчуваємо надійний захист й опору», — підкреслив заступник керівника.

За сумлінне виконання службових обов’язків, особистий вагомий внесок у справу забезпечення захисту конституційних прав та свобод громадян України військовослужбовців 38-го зенітного ракетного полку відзначено Почесними грамотами і Подяками Лисичанської міської ВЦА та пам’ятними подарунками. Відповідно до розпорядження керівника Лисичанської міської ВЦА від 03.09.2021 № 987.

Піднесений настрій у залі задавали ліричні твори і запальні танцювальні номери у виконанні солістів та колективів художньої самодіяльності палаців культури міста та виступи заслуженого діяча естрадного мистецтва Зої Тимченко та Лауреата Всеукраїнських, міжнародних телерадіофестивалів Ганни Мудрої «Горислава».