Про роботу комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Вчора, 17 серпня, під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Євгена Наюка відбулося засідання комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

На початку засідання члени комісії були проінформовані, про зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».

Під час засідання комісією розглянуто заяву внутрішньо переміщеної особи, яка визнана учасником бойових дій з числа учасників АТО, щодо призначення грошової компенсації та додані до неї документи відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280 (далі — Порядок).

За результатами роботи комісією ухвалено рішення про призначення грошової компенсації відповідно до умов п.5 та п.17 Порядку та визначено розмір грошової компенсації.

Станом на 17.08.2021 грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення призначена 64 особам на загальну суму 76224,6 тис. грн.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА