Максим Черевко взяв участь у відкритті хакатону у Краматорську

 Сьогодні, 6 серпня, в.о. заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Максим Черевко взяв участь у відкритті хакатону для мешканців і мешканок Донецької та Луганської областей «Трансформери. Restart region» у Краматорську.

Для участі у хакатоні було відібрано 13 команд з Донецької та Луганської областей, серед яких і команда з міста Лисичанськ – єдина команда з нашої області.

Максим Іванович, як представник з боку влади, звернувся до команди своєї територіальної громади зі словами підтримки та зазначив, що влада зацікавлена у змінах, підтримує розбудову всього регіону та вірить у інтелектуальний потенціал мешканців та мешканок. Добрі напутні слова, безперечно, стануть додатковим стимулом у боротьбі нашої команди за перемогу.

 Під час заходу здійснювався пошук альтернативних рішень від мешканців та мешканок Донецької та Луганської областей щодо трансформації вугільних міст та створення системного бачення стратегії «перезапуску» регіону. Запропоновані рішення мають покращити якість життя людей, за умови зміни профілю зайнятості міста.

Зазначимо, що даний проєкт реалізується громадською організацією «Правопис» у співпраці з громадською організацією «Екодія» та коаліцією «Енергетичний перехід» за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля та лабораторії інноваційного розвитку ПРООН.