Привітання керівника Лисичанської міської ВЦА Олександра ЗАЇКИ з 7-ю річницею звільнення міста від незаконних збройних формувань

Привітання керівника Лисичанської міської ВЦА Олександра ЗАЇКИ з 7-ю річницю звільнення міста від незаконних збройних формуваньШановні мешканці громади!

24 липня ми відзначаємо 7-у річницю звільнення Лисичанська від незаконних збройних формувань. Дата пам’ятна, світла і водночас скорботна. У цей день ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які національну самовідданість поставили вище за власне життя.

Ще довго ми пам’ятатимемо ті події, значні жертви і страждання, смерть та руйнування. Горем і болем вони увірвалася в кожну домівку, чорною лінією пройшли через кожне серце.

Тож сьогодні, вітаю усіх вас, дорогі земляки, з річницею звільнення Лисичанська і сподіваюся, що найближчим часом мир запанує на всій території нашої рідної України.

Ціною власного життя, герої цієї підступної та жорстокої війни в черговий раз довели усьому світу — Україна єдина і неподільна. І в єдності — наша сила!

Вічна слава героям, які загинули за свободу рідного краю!