Свято молодості та енергії. Як відзначили День молоді в Лисичанську

Щорічно, в останню неділю червня, українці відзначають день молоді. В цей день кожен з нас забуває про те, скільки йому років, тому що молодість — це не просто певний період в житті людини, а скоріше — особливий стан душі.

Вчора, 27 червня, на центральній площі міста, під час міського фестивалю «Вуличних культур» та святкового концерту «Ми молоді, а значить вільні», панувала атмосфера позитиву і драйву.

Талановиту та цілеспрямовану, активну та креативну, творчу та спортивну молодь міста привітав керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка, який зазначив, що пишається прагненнями і поважає досягнення молодого покоління та побажав успіхів у справах і починаннях, оптимізму, творчого натхнення і невгамовної сили духу!

Також Олександр Сергійович вручив Грамоти Лисичанської міської ВЦА та подарунки за високі досягнення у професійній діяльності, у навчанні та спорті, за наполегливість, ініціативність та активну громадську позицію кращим представникам молодого покоління.

Окрім того, сертифікатами на отримання у другому півріччі 2021 року стипендії Лисичанської міської ВЦА відзначено 6 провідних та 6 перспективних спортсменів міста з олімпійських та неолімпійських видів спорту відповідно до розпорядження керівника «Про призначення іменних стипендій провідним та перспективним спортсменам у другому півріччі 2021 року».

Протягом всього вечора яскрава шоу-програма учасників художньої самодіяльності Палаців культури міста та рок гуртів заряджали присутніх драйвовим настроєм та шаленою енергетикою.

DSC04572