Лисичани взяли участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці Конституції України

 Сьогодні, 25 червня, делегація з Лисичанська на чолі з заступником керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олегом Калініним взяла участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

Урочистості пройшли в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі у м.Сєвєродонецьку, де гостей свята зустрів академічний симфонічний оркестр Луганської філармонії під управлінням диригента Богдана Івахіва.

Вітаючи присутніх голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зазначив наступне: «Якщо проаналізувати, де ми народилися, де ми живемо, то можу сказати, богом дана нам земля України дуже багата. В нас скарбів під землею на трилліони доларів. В нас чудові науковці, спортсмени, люди творчих професій. Можливо, єдине, чого нам не вистачає — це любові: до себе, до близьких, до вчителів, до лікарів, до нашої землі. І дуже хотілося, щоб нарешті закінчилась війна. Щоб в наших серцях назавжди оселилась любов! Дуже хотілося б, що на світовій мапі, Україна була державою, з якою б усі рахувалися. І щоб ми будували свою європейську країну! Вітаю всіх зі святом! Слава Україні», — підсумував очільник області.

Святковий захід продовжився нагородженням кращих представників області відзнаками Луганської обласної державної адміністрації та концертною програмою артистів Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.