Шановні жителі Лисичанської територіальної громади!

Двадцять п’ять років тому, 28 червня 1996 року, Верховна Рада прийняла Конституцію України. Ця подія стала епохальною в новітній історії молодої суверенної держави та дала новий поштовх до її подальшої розбудови.

Проте Основний Закон лише визначає шлях, яким треба йти. Решта залежить від нас, від нашої консолідації, злагодженості рішень та дій. Тому, вкрай важливо, щоб Основний Закон, його постулати були для кожного з нас не лише правовою декларацією з найвищою юридичною силою, а й нормою повсякденного життя. Бо Конституція України є основою єдності українського суспільства, його життя та формування свідомої нації.

Упевнений, що запорукою розквіту України є суспільна злагода, громадянське порозуміння, єдність українців, а Конституція завжди залишатиметься гарантією незворотності системних і демократичних перетворень у нашій державі.

Вітаю всіх, хто вкладає в розбудову рідного міста свою працю та інтелект, хто боронить і захищає Батьківщину від ворога, хто примножує її багатства і славу.

Бажаю всім миру і злагоди, міцного здоров’я і щастя, родинного затишку і добра, впевненості у світлому і мирному майбутньому. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками.

Давайте разом будувати сильну державу, частиною якої є наша рідна Лисичанська територіальна громада!

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр ЗАЇКА