Шановні працівники та ветерани галузі охорони здоров'я!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника! Це свято усіх, хто стоїть на варті здоров’я населення — лікарів, парамедиків, медичних сестер, лаборантів, санітарок.

Ваше покликання — це, дійсно, дар Божий, без якого неможливо рятувати людські життя. Ми від самого народження довіряємо вам найдорожче — своє життя і здоров’я. І ви, в будь-який час дня і ночі, приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію та життя.

Справжнім випробуванням для всього людства стала пандемія коронавірусу. А для вас це стало ще й випробуванням на мужність та відданість покликанню. Сьогодні ви перебуваєте на передовій боротьби з COVID-19, рятуючи наші життя.

Низький уклін вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за вашу відданість обраній назавжди професії. Велике вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро.

Бажаю вам міцного здоров’я та щастя, миру та спокою, тепла та розуміння від близьких, мудрості та терпіння, благополуччя у ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани.

І нехай зроблене добро повертається до вас сторицею! Зі святом!

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр ЗАЇКА