В Лисичанську привітали зі святом медичних працівників

Сьогодні, 18 червня, напередодні Дня медичного працівника, у Лисичанську вітали працівників галузі охорони здоров’я.

Керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка подякував великому медичному колективу за умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за велику душу, в який вистачає сили і витримки творити добро та за відданість обраній професії.

Також очільник міста вручив відзнаки Лисичанської міської ВЦА за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я населення Лисичанської громади, високий рівень надання медичної допомоги найкращим працівникам Лисичанської багатопрофільної лікарні, Центрів первинно-медичної допомоги № 1 та № 2, Міської стоматологічної поліклініки (розпорядження керівника Лисичанської міської ВЦА від 04.06.2021 № 480).

До привітань долучився начальник відділу охорони здоров’я Лисичанської міської ВЦА Ігор Бондаренко, який заначив важливість дружньої медичної родини, що займає найліпші позиції серед багатопрофільних лікарень області. Також Ігор Валерійович побажав колегам стабільності, здоров’я та взаєморозуміння.

В свою чергу генеральний директор Лисичанської багатопрофільної лікарні Ігор Базун та профспілкова організація лікарні за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток медичної допомоги населенню міста та високий професіоналізм відзначили медичних працівників грамотами та грошовим заохоченням.

Зазначимо, що напередодні професійного свята сестру-господиню інфекційного відділення Лисичанської багатопрофільної лікарні Галину Шамріну нагороджено медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня.

Також листами Подяки Луганської облдержадміністрації нагороджено завідувача амбулаторією Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Наталію Загорулько та сестру медичну Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Марину Ковтун.

Вокальні номери у виконанні працівників і вихованців Палацу культури «Діамант» задавали святу гарний настрій, а всі присутні дякували артистам тривалими гучними оплесками.