Волонтерський рух у Лисичанську

Сьогодні, 9 червня, заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін зустрівся з волонтерами та молоддю міста.

Розпочалася зустріч з презентації відеоролика, який доводить, що молодь міста знає, що таке волонтерство та має досвід у волонтерському русі.

Під час зустрічі волонтери ділилися своїм життєвим досвідом, розповіли, що стало поштовхом для волонтерської діяльності, скільки зустріли небайдужих людей, а також про проблеми, які доводилось вирішувати.

«Будь-яка реалізована добра справа — виправдовує затрати часу, енергії, любові та надає сили рухатись далі», — одностайна думка волонтерів сьогоднішньої зустрічі.

В свою чергу, заступник керівника Лисичанської міської ВЦА поділився власним досвідом співпраці з волонтерами та закликав присутніх більше уваги приділяти вихованцям Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

«Шановна молодь міста! Не будьте байдужими до його майбутнього та долучайтеся до добрих справ, а Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація всіляко вас підтримає», — наголосив Олег Калінін.