Олександр Заїка провів особистий прийом громадян

 Сьогодні, 7 червня, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександр Заїка провів особистий прийом громадян, під час якого до нього звернулося 8 мешканців міста. На прийомі громадян також були присутні керівники структурних підрозділів ВЦА та комунальних підприємств міста.

Звернення громадян, переважно, стосувалися питань комунального господарства: утримання, обслуговування та благоустрою прибудинкової території будинку по вул. ім. В. Сосюри, 345; ремонту ліфту за адресою: кв. 40 років Перемоги, 5; обмеження доступу до підвальних приміщень будинку по вул. Гетьманська, 24; відключення квартир від центрального опалення; обрізки та омолодження дерев по вулицях Люборадська, Річна, Станційна; тощо.

Також під час особистого прийому до керівника ВЦА звернувся представники громадської організації «Лисичанська міська організація ветеранів України» зі зверненнями, які стосувалися питань благоустрою мікрорайону шахти «Матроська» та пам’ятника у сквері заводу «Пролетарій».

Окрім того, піднімалося питання з приводу отримання житла у зв’язку з тим, що будинок знаходиться в зоні зсуву.

За результатами прийому громадян заявникам надано відповідні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань. Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Відповіді будуть надані заявникам у встановлений чинним законодавством строк.