Проведена комплексна перевірка в управлінні соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА

 Відповідно до графіку проведення перевірок, 4 червня, архівним відділом Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації здійснено комплексну перевірку діяльності експертної комісії та служби діловодства управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА.

Перевірка здійснювалась з метою організації і вдосконалення роботи експертної комісії, архівного підрозділу та служби діловодства, надання організаційно-методичної допомоги, своєчасного попередження, виявлення та припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства у сфері архівної справи та діловодства.

Під час перевірки проведено обстеження загального стану приміщення архівосховища, перевірено науково-технічне опрацювання документів постійного зберігання та з особового складу, виконання плану роботи експертної комісії, надані методичні рекомендації із складання описів справ постійного зберігання, з особового складу та з передавання до архівного відділу документів, які зберігаються понад встановлені строки.

Підсумки перевірки обговорено з заступниками начальника управління Вікторією Яковлєвою, Вікторією Горбенко та з архіваріусом Людмилою Голубенець.

За результатами перевірки буде складено відповідну довідку для ознайомлення керівництва управління соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

Архівний відділ Лисичанської міської ВЦА