Віддалене робоче місце працівника ФСС у приміщенні ЦНАП м. Лисичанська

 Лисичанське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області та Управління адміністративних послуг Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області та, враховуючи потребу в подальшому розвитку ефективної системи надання послуг у сфері соціального захисту населення, уклали угоду про співпрацю. Це забезпечить доступність послуг Фонду соціального страхування України, впровадження обслуговування громадян на рівні територіальної громади, організацію ефективного обслуговування осіб, які звертаються до Лисичанського відділення.

Послуги, які надаватимуться працівниками Лисичанського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області, це:

1. Надання довідникової інформації (номери телефонів, адреси органів Лисичанського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області, режим роботи, порядок звернень на прийом, попередній запис на прийом).

2. Консультування щодо законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування: реалізація державної політики у сферах соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, медичного страхування, профілактики нещасних випадків.

3. Надання переліку документів, необхідних для надання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг.

4. Консультування щодо призначення:

  • страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей;
  • матеріального забезпечення застрахованим особам;
  • витрат на медичну та соціальну допомогу потерпілим на виробництві.

5. Надання роз’яснень щодо лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань та травм.

6. Надання роз’яснень щодо прав, обов’язків та відповідальності застрахованих осіб.

Графік роботи віддаленого робочого місця працівника ФСС в приміщенні ЦНАП: другий вівторок кожного місяця з 9.00 до 11.00.

Попередній запис для отримання послуг, пов’язаних з видачею документів, здійснюється за телефоном: (06451)70990.

Управління адміністративних послуг Лисичанської міської ВЦА