Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань

 Сьогодні, 3 червня, відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області під головуванням в.о. заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Сєвєродонецького району Луганської області Максима Черевка.

Під час засідання членами комісії розглянуті питання щодо взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесення змін до облікової справи, зняття громадян міста з квартирного обліку, надання житла.

Громадською комісією одноголосно відмовлено сім’ї в постановці на квартирний облік у зв’язку з відсутністю потреби у поліпшенні житлових умов та надано згоду про внесення змін в облікову справу, зняття з квартирного обліку, виключення жилого приміщення з числа гуртожитків та погоджено рішення керівництва КНП «Луганська обласна дитяча клінічна лікарня» про надання службового житла лікарю підприємства.

З питань, що розглядались, підготовлені пропозиції на розгляд керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

Відділ з обліку, розподілу та обміну житла Лисичанської міської ВЦА