Бібліотеки Лисичанська отримали у подарунок сучасні книжки

 Сьогодні, 2 червня, у центральній бібліотеці Лисичанської централізованої бібліотечної системи (далі — ЦБС) відбулась урочиста церемонія передачі сучасних книжок до бібліотек системи.

Захід відбувся за ініціативи громадської організації (ГО) «Східна варта» в рамках проекту ВГО «Територія жінок Луганщини» та БО БФ «Місія добра України» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Голова ГО «Східна варта» Валентина Ходус передала книжки та зазначила наступне: «Плідна співпраця громадської організації з Міністерством культури України дала змогу поповнити бібліотечні фонди Луганщини та Донеччини на більш ніж 10 000 книжок. Сьогодні бібліотеки-філії Лисичанська отримають сім комплектів книжок, кожний з яких складає понад 40 екземплярів». Також кожна бібліотека отримала прапор та набори ромашкового чаю. «Чай відмінний, будете його пити і згадувати нас добрим словом», — додала пані Валентина.

В свою чергу заступник керівника Лисичанської міської ВЦА Олег Калінін від імені керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Заїки подякував за чудовий подарунок, записався до бібліотеки і одержав одну з нових книжок.

«Саме завдяки таким небайдужим людям, громадським організаціям ми маємо змогу отримувати інформацію та читати такі чудові книги. Щиро дякую за збагачення книжкового фонду наших бібліотек!», — підкреслив Олег Вікторович та висловив сподівання на подальшу плідні співпрацю.

«Щиро вдячні вашій допомозі нашим бібліотекам. Нова книжка — це унікальний друкований продукт, який, не зважаючи на розвиток IT-сфери, залишається затребуваною», — зазначила начальник відділу культури Людмила Ткаченко.

Підсумовуючи, директорка ЦБС Олена Шаркова зазначила, що отримані подарунки зможуть побачити всі небайдужі громадяни нашого міста, які звертаються до бібліотеки і яких цікавить минуле та майбутнє нашої країни. Усі бажаючи зможуть знайти та поповнити свій арсенал такою цікавою та корисною літературою.