У Лисичанську відкрито новий спортивний майданчик

Сьогодні, 1 червня, керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка та начальник відділу молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА Ніна Нецвєт урочисто відкрили новий спортивний майданчик на спортивній культурно-оздоровчій базі «Лисичанець». Відтепер як діти, так і дорослі матимуть додаткову можливість займатися спортом та зміцнювати своє здоров’я.

«Лисичани беруть активну участь у різноманітних спортивних змаганнях та турнірах. Тож сучасний майданчик дозволить їм ще активніше долучатися до занять спортом, фізично розвиватися та допомагатиме спортсменам у професійному зростанні», — зазначив Олександр Заїка.

Ура! Спортивний майданчик відкрито! А діти разом з очільником міста випробували його у дії.

Нагадаємо, що з 2018 року Лисичанська громада співпрацює з громадською організацією «Місто-сад». У березні 2019 року командою ГО було представлено дизайн, бренд та архітектурний план «Водної станції» (детальніше за посиланням У Лисичанську представили дизайн, бренд та архітектурний план «Водної станції»).

Наприкінці 2020 року на онлайн-платформі «Спільнокошт» ГО «Місто сад» запущено ідею реконструкції «Водної станції», зібрано 131 200 грн., за які придбано шість вуличних тренажерів та спортивний майданчик workout.