У Лисичанську відбувся «круглий стіл» із моряками

 Зустріч із представниками делегації пошуково-рятувального судна «Донбас» продовжилась у стінах Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) у форматі «круглого столу».

Із моряками зустрілися в.о. заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Максим Черевко, голова громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО Луганської області» Олександр Свистула, представники громадська організації «Луганська обласна спілка учасників бойових дій АТО Луганщини» на чолі з головою ГО Артемом Коваленком, представники Лисичанського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки та структурних підрозділів ВЦА.

 

 Під час зустрічі було відновлено співробітництво між Лисичанською міською ВЦА та пошуково-рятувальним судном «Донбас» шляхом підписання договору про шефські зв’язки. Таким чином, було відновлено багаторічну співпрацю та взаємозв’язки з екіпажем судна, який з гордістю та честю носить герб Лисичанська на своїх шевронах.

Підписання договору стало першим кроком сторін назустріч до формування позитивного іміджу, відродження і будівництва Військово-Морських Сил Збройних Сил України, підвищення рівню престижу військової служби та національно-патріотичного виховання підростаючого покоління молодих українців.