У Лисичанську обговорили питання підтримки ветеранської спільноти

 Вчора, 18 березня, відбулась зустріч керівництва Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) із представниками Відділу у Луганській області Мінветеранів в рамках заходів щодо питань комунікацій керівництва новостворених територіальних громад та ветеранської спільноти. У зустрічі взяли участь заступник керівника з питань безпеки та громадського порядку ВЦА м. Лисичанська Станіслав Мосейко, заступник керівника ВЦА м. Лисичанськ Євген Наюк, керівники структурних підрозділів Лисичанської міської ВЦА та представники ветеранської спільноти.

Під час зустрічі обговорювались питання підтримки ветеранської спільноти з боку місцевої влади, зокрема питання надання медичних послуг, підтримка сімей загиблих, вшанування пам’яті та інші. Також підіймалося питання врегулювання процесу фінансування діяльності громадських об’єднань, а саме проведення відповідного конкурсу проєктів.

На сьогоднішній день у м. Лисичанськ триває процес виділення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва для учасників АТО/ООС. Так, передбачено виділення 164 ділянок у кв. 50 років Перемоги, вже видано 17 дозволів на будівництво.