Відбулося засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги

 Вчора, 17 березня, в управлінні соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації відбулося засідання міської комісії з призначення всіх видів державної соціальної допомоги.

Засідання пройшло під головуванням заступника керівника військово-цивільної адміністрації Євгена Наюка.

Під час засідання комісії було розглянуто 103 заяви, в тому числі щодо:

 

  • - призначення житлової субсидії – 48 заяв;
  • - внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, адреси фактичного проживання пільговика – 9 заяв;
  • - призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам – 46 заяв.

За підсумками розгляду заяв щодо призначення житлової субсидії комісією прийнято рішення призначити житлову субсидію на понаднормову площу житла - 24 заявникам, на фактично проживаючих осіб - 12 заявникам, внутрішньо переміщеним особам – 1 заявнику, при наявності боргу з оплати житлово-комунальних послуг – 2 заявникам та 4 заявникам - у зв’язку з отриманням доходів у розмірі меншому ніж мінімальна заробітна плата.

Крім цього, прийняті рішення про внесення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги за місцем іх фактичного проживання по 8 заявам пільговиків.

При розгляді заяв внутрішньо переміщених осіб позитивні рішення щодо призначення соціальних виплат прийняті по 44 заявам, відмовлено в призначенні допомоги 2 заявникам.

Засідання комісії проводилось з дотриманням протиепідемічних вимог.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА