Спільна робоча нарада з питань роботи інформаційно-консультативної служби «гаряча лінія»

 Сьогодні, 16 грудня, у військово-цивільній адміністрації м. Лисичанська під головуванням першого заступника керівника ВЦА Ольги Венгер та за участю начальника управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Людмили Бутрименко було проведено спільну робочу нараду зі спеціалістами відділу споживчого ринку щодо обговорення проблемних питань у сфері захисту споживачів та шляхів їх вирішення при роботі консультаційно-інформаційної служби «гаряча лінія».

Під час наради були обговорені питання, які виникають при розгляді звернень, що стосуються захисту прав споживачів, наведені приклади розв’язання типових ситуацій, надані відповідні роз’яснення по суті порушених у зверненнях питань.

 

Окрім того, присутні обмінялися досвідом у розгляді звернень і висловили сподівання на плідне спілкування, що сприятиме підвищенню ефективності роботи з питань захисту прав споживачів.

Зазначимо, що робоча нарада є частиною виконання Плану заходів із реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року.

Відділ споживчого ринку ВЦА м. Лисичанська