Щодо створення з 1 січня у військово-цивільній адміністрації міста Лисичанськ відділу контролю

У зв’язку з Реформою децентралізації влади в Україні та формуванням нової територіальної громади з центром у м. Лисичанськ, яка об’єднає 7 територіальних громад, що значно збільшить підпорядковану територію, кількість населення, та, як наслідок, збільшить обсяги повноважень та навантаження на структурні підрозділи у військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ (далі — ВЦА), з 1 січня 2021 року у ВЦА м. Лисичанська буде створено відділ контролю, діяльність якого буде спрямована на своєчасне вжиття заходів, направлених на усунення порушень, в тому числі у сфері публічних закупівель.

Зазначимо, що відділ буде здійснювати контроль за виконанням структурними підрозділами ВЦА м. Лисичанська та комунальними підприємствами (установами, організаціями, закладами), що є у комунальній власності територіальної громади, повноважень, доручень, завдань у сфері закупівель товарів, робіт та послуг.

Додатково повідомляємо, що у штатному розписі ВЦА м. Лисичанська відбудуться наступні зміни: у відділі з питань господарського забезпечення буде скорочено одну посаду інспектора, у загальному відділі — посаду секретаря керівника та посади двох операторів комп’ютерного набору, замість яких введено посаду головного спеціаліста.